Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

„Ąžuoliuko“ talentai“ koncertas ir apdovanojimai

Ąžuoliuko talentai 2016     2016-04-20 17.30 val. Šv. Kotrynos bažnyčioje įvyko projekto „Ąžuoliuko“ talentai“ iškilmingas koncertas ir apdovanojimų ceremonija.

 

PROGRAMA

 

 

       Aštuntą pavasarį  Vilniaus „Ąžuoliuko“ muzikos mokykla sukvietė savo bendruomenę į šv. Kotrynos bažnyčią pasidžiaugti gražiais mokyklos rezultatais, paklausyti tarptautinių ir respublikinių konkursų laureatų koncerto.

       Susitikome vieni kitiems pasakyti ačiū. Ačiū, kad mes visi kartu, ačiū, kad mūsų vaikai tokie talentingi, darbštūs, atsakingi, ačiū, kad nuolat mes juos skatiname veržtis į priekį, keistis patiems ir keisti pasaulį, būti geresniems ir atviresniems. Ačiū, kad mes suprantame vieni kitus ir kartu įgyvendiname bendrus mokyklos tikslus.

       Šį vakarą džiaugėmės gražiais pasiekimais tarptautiniuose, respublikiniuose konkursuose, kuriuose mūsų mokinius vertino aukštųjų mokyklų profesoriai, konservatorijų dėstytojai, tėveliai bei šalies visuomenė. Laureatus sveikino Lietuvos nacionalinės operos ir baleto teatro solistė Joana Gedmintaitė.

      Manau, kad mokinių vieši pasirodymai konkursuose, festivaliuose turėjo didelę prasmę: nuteikė mokinius nuolat mokytis pažinti, suprati, tobulėti, mokytis bendrauti, atsakingai ir prasmingai būti.

        Džiaugėmės, kad konkursų laureatams ir diplomantams už atsakingumą ir gražius laimėjimus garsinant „Ąžuoliuko“ vardą galėjome padovanoti Lietuvos nacionalinio dramos teatro spektaklį „Kosmosas+“. V. Gerulaičio knyga „Virgilijus Noreika: „Ir kur benueičiau…“ – tai padėka mokytojams už jų profesionalumą, idėjas, gebėjimą pamatyti savo mokinių talentą, kūrybiškumą.

         Linkiu Jums, mieli mokytojai ir mokiniai, ir toliau tobulinti save ir skaidrinti sielą naujais atradimais.

 

 

Direktorė Aušra Šikšnelienė