Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

I-asis respublikinis chorų festivalis „Dainuokime drauge“

birstono-meno-mokyklos-zenklas

     2016-09-24 Birštono meno mokykloje vyko I-asis respublikinis chorų festivalis „Dainuokime drauge“. Jame dalyvavo Vilniaus „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos 3 m. m. choras. Choro mokytoja Edita Narmontienė, koncertmeisterė Loreta Kuliešiuvienė.

 

 

Mokytojos Laimutės Pakalkienės nuotraukos

Daugiau renginio nuotraukų.  Už jas dėkojame mokinio tėveliui Dariui Užuseniui.

 

Vaikų įspūdžiai

 

     Rugsėjo 24-ąją anksti ryte mūsų choras susirinko „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos kieme, mes važiavome į Birštoną. Autobusas buvo geras, o mums patiko sėdėti taip, kaip pasiskirstėme su draugais iš anksto.

     Birštonas – mažas, tačiau labai tvarkingas miestelis, o žmonių ten daug, ypač turistų.

     Mes dainavome centrinėje aikštėje – prie „Tulpės“ sanatorijos. Buvo labai gražus ir saulėtas oras. Į šventę atvažiavo „Liepaitės“ ir kiti vaikų chorai iš Lietuvos. Visi dainavome dainas, atliktas „Dainų šventėje“. Kiekvienas choras atskirai atliko po vieną savo dainą, mes – iš „Muzikos garsų“. Dirigavo mokytoja Edita, grojo mokytoja Loreta.

     Ant Vytauto kalno sustojome į didelį ratą. Po to labai patiko parke karstynėse ir bėgioti po gydomąjį taką basomis kojomis. Pavakare žaidėme parke, su mokytoja Božena surengėm juokingą konkursą, fotografavome medžius. Kai pradėjo lyti, mes bėgome prie autobuso, o vienas berniukas paliko miške kuprinę, tai kartu su mokytoja Laimute ją surado ir atsinešė.

     Dovanų gavome saldainių, juos išsidalinome autobuse. Vakare parvažiavome į Vilnių.

     Visi berniukai choru sako AČIŪ mokyklos bendruomenei už galimybę keliauti.

 

     3 klasės choristai