Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

Renginys Vasario 16-ajai, Lietuvos valstybės atkūrimo dienai

 

     Pagerbiant Lietuvos valstybės atkūrimo šventę, vasario 14 d. įvyko renginys, kuriame dalyvavo Lietuvos nacionalinės premijos laureatas poetas ir vertėjas Vladas Braziūnas bei mūsų mokyklos mokytojai ir mokiniai.

     Minėjimo pradžioje visi dalyviai akompanuojant mokytojai Loretai Kuliešiuvienei gražiai pagiedojo „Tautišką giesmę“, po kurios svečias rašytojas  reikšmingai pakalbėjo apie  valstybės simbolius, pasidalijo prisiminimais apie savo vaikystę nelaisvoje Tėvynėje ir paskaitė pluoštą eilėraščių iš vaikiškųjų  rinkinių. Sujudinęs publiką  klausimais apie  mūsų gimtinės gamtą, ir pats sulaukė įvairiausių klausimų iš mažųjų ir vyresnių klausytojų.

     Mokytoja Audronė Aleksandravičiūtė nustebino ir pradžiugino poetą, papasakojus apie tolimą  jų abiejų vaikystės vasarų laiką  gimtajame Pasvalyje, o pavaduotoja ugdymui  Liudmila Ikonikova gerbiamam svečiui įteikė puikią  atminimo dovaną. Renginį tęsė trumpas koncertas, kurio metu gražiai pasirodė mokytojų  Živilės Survilaitės, Daivos Tumėnaitės-Vizgirdienės, Vilmos Jasudėnaitės ir Margaritos Bilkienės mokiniai  –  Radvilas Pelanis, Joris Jankevičius, Dominykas Laucius, Martynas Dūdėnas bei Jokūbas Dovidas.

     Renginį vedė mokytoja Eglė Čigriejūtė Strolienė, o gražiausias akimirkas įamžino mokytojas Algirdas Rakauskas bei pavaduotojas ūkiui Aurimas Grybas.

 

     Mokytoja metodininkė Eglė Čigriejūtė Strolienė