Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

Tęstinis projektas „Dainelė Tėvynei“

     
2017-03-10  Šv. Kotrynos bažnyčioje vyko tęstinis projektas „Dainelė Tėvynei“, skirtas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Dalyvavo 1 ir 2 m. m. chorai, chorų mokytojos Renata Kuncienė, Eglė Čigriejūtė Strolienė, koncertmeisterės Svaja Skučienė, Loreta Kuliešiuvienė. Koncertą vedė Žygimantas Stakėnas.

 

 

     Tėvelių vardu norime nuoširdžiai padėkoti „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos mokytojams ir vadovams už tokį gražų ir jautrų pačių mažiausių pirmokėlių – antrokėlių koncertą „Dainelė Tėvynei“ Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos proga.

      Koncertas buvo išties nuostabus. Neįmanoma žodžiais aprašyti ir išreikšti žiūrovų emocijų pilnutėlėje šv. Kotrynos bažnyčioje. Vaikams pradėjus dainuoti,  pirminę nuostabą ir susižavėjimą keitė kitos – be galo jautrios emocijos.  Jau nekalbant apie mamytes, esu tikras, nemažai net tėčių prisipažintų, jog jiems spaudė krūtinę ir akyse kaupėsi ašaros…

      Mums, tėveliams, neįtikėtina, jog per tokį trumpą laiką galima pasiekti tokių rezultatų! Jau ir po praėjusio koncerto rašėme, kad dažnam mūsų net sunku atpažinti savo vaikus.  Kurie dar visai nesenai buvo kūdikiai, kurių dauguma yra sunkiai nustygstantys, kurių scenoje yra tiek daug ir visi yra skirtingų charakterių ir dar nelabai turintys gebėjimų juos valdyti… Ir per tokį trumpą laiką sukurti tokią nuostabią, gausią, sudėtingą programą… Neperdedu, man asmeniškai tai – sunkiai suvokiama! Iš visos širdies – ačiū Jums!

 

Darius Urbonas

 

Daugiau nuotraukų rasite Galerijoje