Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

Edukacinė pamoka-koncertas „Instrumentų paradas”

Instrumentų paradu prasidėjo renginių ciklas būsimiems pirmokams „Noriu būti Ąžuoliuku“

 

     2017 m. balandžio 3 d. mūsų mokyklos mokiniai ne tik koncertavo Mažylių choro dainininkams, bet ir atsakinėjo į jų klausimus. O klausinėjo labai aktyviai: ar sunku groti, kiek sveria instrumentas, kur pagamintas, iš ko pagamintas, kiek kainuoja, kiek metų mokosi groti..? Po koncerto namuose tėvai aptars su savo vaiku ir pasirinks kokiu instrumentu jis gros.
     Koncertą vedė Mažylių choro mokytoja Edita Jauniškienė, organizavo mokytojos Regina Miškinienė ir Ekvilija Sutkevičienė. Mokinius paruošė mokytojai Arvydas Barzinskas, Živilė Survilaitė, Daiva Tumėnaitė-Vizgirdienė, Dalė Juozapavičiūtė, Regina Miškinienė, Gediminas Pamakštys, Laimutė Pakalkienė, Agnė Enčienė, Kęstutis Kuncė, Vaidotė Benaitienė, akompanavo Ekvilija Sutkevičienė ir Renata Milašiūtė-Drungilienė. Instrumentus pristatė mokiniai Jokūbas Krasauskas (trimitas), Vakaris Kudžma (gitara), Augustas Vėgėlė (smuikas), Airidas Čyžius (akordeonas), Simonas Makaveckas, Nojus Pudžemis, Radvilas Pelanis (fortepijonas), Juozas Aukštikalnis (išilginė fleita), Jonas Vasilevičius (skersinė fleita), Ignas Deržanauskas (klarnetas), Jokūbas Gedmantas (saksofonas).
     Po renginių, kurie vyks balandžio mėnesį darželyje „Gilužis“ ir darželyje-mokykloje „Dainorėliai“, balandžio 29 d. 10 val. visus kviečiame į atvirų durų dieną „Noriu būti Ąžuoliuku“ mūsų mokykloje (Gedimino pr. 15A, Vilnius).

 

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Liudmila Ikonikova

 

Daugiau nuotraukų