Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

„Ąžuoliuko“ talentų“ laureatų koncertas

       Mielieji,

     Jau tradiciškai kiekvieną pavasarį susirenkame visa bendruomenė į Šv. Kotrynos bažnyčią pasakyti ačiū visiems, kurie garsino „Ąžuoliuką“ ir paklausyti Vilniaus „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos laureatų koncerto.

     Gegužės dešimtąją dieną buvo maloni proga atidžiai pažvelgti į prabėgusius metus ir drauge pasidžiaugti, kad jie buvo ir yra kupini aktyvios ir prasmingos veiklos, žmogiškosios išminties, daugybės darbų: tai tarptautiniai ir respublikiniai konkursai, festivaliai, meniniai projektai, koncertinė veikla, metodiniai ir kvalifikaciniai renginiai, parodos. Solfedžio klasę puošia pati naujausia įranga su naujausiomis muzikinėmis programomis. Išleista spalvinga kompozitoriaus Vytauto Miškinio mokymo priemonė-leidinys jauniesiems choro dainininkams „Padainuosim pasakėlę“. Naujojoje R. Šerkšnytės operoje „Penki Merės stebuklai“ girdėjome jaunučių „Ąžuoliuko“ chorą.

      Džiaugiamės visa puokšte miesto, respublikinių ir tarptautinių konkursų laureatais bei diplomantais. Išskirtiniai metai berniukų ir jaunuolių chorui „Ąžuoliukas“ – aukšti įvertinimai ir laimėjimai.

    Džiaugiamės, kad mokyklos veikloje neapsieinama be meninių ir socialinių partnerių. Įvairių sričių asmenybių, specialistų dalyvavimas projektinėje veikloje yra pageidautinas ir skatinamas. Šie asmenys projektuose dalyvauja įvairiai – kaip proceso dalyviai, kaip vertintojai, konsultantai, kaip svečiai. Aktyvus visuomenės dalyvavimas mūsų veikloje įtakoja mokinių mokymosi motyvaciją. Taigi projektinis darbas efektyvus ne tik ugdymo požiūriu, bet savitai įtakoja ir kultūrinį gyvenimą, formuoja savitą kultūrinę erdvę.

    Dėkoju Mokyklos tarybai už gražias idėjas, konsultacijas ir pagalbą. Dėkoju mokytojams už supratimą, kad šiandien mums visiems kaip niekad reikia Mokytojo, kaip to žmogiško autoriteto, artimo draugo. Tik būnant artimoje bendrystėje galimi tokie rezultatai.

    Taigi džiaugiamės respublikinių, tarptautinių konkursų laureatų koncertu, kurio metu bendruomenė galėjo susipažinti su vakaro viešnia Judita Leitaite.

     Respublikinių ir tarptautinių konkursų laureatams bei diplomantams Mokyklos taryba dovanoja išvyką į Pinigų muziejų.

     Kaip džiugu, kad mokyklos bendruomenė puikiai mato ir žino mokyklos viziją kartu.

 

Direktorė

Aušra Šikšnelienė

 

 

Renginio nuotraukos

ĄŽUOLIUKO talentai 2016-2017 m.