Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

Respublikinis jaunųjų atlikėjų konkursas RUDENS POP-JAZZ

Projektas „RUDENS POP-JAZZ“

 

Pirmasis Vilniaus „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos inicijuotas respublikinis jaunųjų atlikėjų festivalis „RUDENS POP-JAZZ“ įvyko 2018 metais. Sumanymas pasirodė sėkmingas ir 2021 metais buvo išplėtotas iki edukaciniais renginiais papildyto projekto.

 

Projekto tikslas – paskatinti jaunuosius atlikėjus ir jų pedagogus  gilintis ir siekti meistriškumo interpretuojant džiazo ir populiariosios muzikos kūrinius, tobulinti sceninę raišką, kūrybiškumą.

 

Projekte dalyvaujantys mokiniai turi galimybę ugdytis šiuolaikinės džiazinės ir populiariosios muzikos ritmo, harmonijos pojūtį, plėtoti savo kūrybiškumą, artistiškumą, improvizacinius ir interpretavimo gebėjimus. Mokinių pedagogams sudaromos galimybės tobulinti dalykines kompetencijas džiazo ir populiariosios muzikos istorijos, repertuaro parinkimo, interpretavimo ypatumų, atlikimo didaktikos srityse.

 

Projektą sudaro trys dalys:

 

Projektą įgyvendina Vilniaus „Ąžuoliuko“ muzikos mokykla kartu su partneriais – Vilniaus J. Tallat-Kelpšos konservatorija, Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčia ir kt. Projekto vadovė – „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos fortepijono mokytoja metodininkė Margarita Bilkienė.

 

III respublikinis jaunųjų atlikėjų konkursas „RUDENS POP-JAZZ“ 2023


2021 m. konkurso nuostatai

Informacija teikiama el. paštu: rudenspopjazz@gmail.com

II respublikinis jaunųjų atlikėjų konkursas RUDENS POP-JAZZ 2021


Šalies jaunųjų atlikėjų festivalis RUDENS POP-JAZZ 2018