Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

Kamerinių ansamblių koncertas „Grokim kartu“

       Šių metų m. gegužės 14 d., šeštadienį, 12 val. įvyko kamerinių ansamblių koncertas „Grokim kartu“, skirtas Tarptautinei šeimos dienai. Koncerte dalyvavo Vilniaus „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos muzikuojantys bendruomenės nariai bei Lietuvos specialiosios kūrybos draugijos „Guboja”  Spalvų orkestras (vadovai Valerija Brūzgienė ir Romualdas Brūzga).

        Koncertas vyko sparčiai atsinaujinančiame Trakų Vokės dvare. Nors šeštadienio rytas nelepino pavasarišku oru, tačiau dvaro šeimininkų svetingumas, maloni salės akustika, pro didžiulius langus atsiveriantys pavasarėjančios gamtos vaizdai, nuoširdūs koncerto vedėjos Editos Jauniškienės žodžiai sušildė ir mažų, ir didelių klausytojų širdis.

        Koncerte galėjome klausytis įvairių sudėčių instrumentinių ansamblių – fortepijono, saksofono, fleitos, gitaros, akordeonų – skambesio. Ansambliuose grojo ir mokytojas su mokiniu, ir du mokiniai, ir tėvai su savo vaikais.

        Koncerto pabaigoje mūsų mokiniai ir visi žiūrovai galėjo stebėti, su kokiu džiaugsmu ir nuoširdumu muzikuoja neįgalieji, kaip rūpestingai juos globoja ir jais rūpinasi didžiausio tokio pobūdžio muzikinio kolektyvo „Spalvų orkestro“ vadovai.

      Po koncerto dalyviai galėjo pasivaikščioti po garbingą grafų Tiškevičių giminę menančius kambarius, rūsius ir sales. Visi skirstėmės lydimi džiugios ir pakylėtos nuotaikos, norėdami vėl ir vėl čia sugrįžti.

Nuotraukos

Instrumento mokytojų metodinės grupės pirmininkė Daiva Tumėnaitė