Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

Koncertas „Tau, Mamyte!“

    Geriausia dovana Mamai – tai vaiko šypsena, o sekmadienį, Motinos dieną, Lietuvos nacionalinės filharmonijos Didžiojoje salėje šypsenų buvo tokia daugybė!!!

     Vilniaus „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos net penki ankstyvojo ir pradinio ugdymo berniukų chorai pavieniui ir susijungę į didelį jungtinį chorą dovanojo Mamoms savo meilę dainelėmis, didžiuliu noru ir pastangomis scenoje atlikti viską be klaidų. Ir jiems tai puikiai sekėsi.                 

   Koncertą vedė dramaturgas, aktorius, režisierius ir edukatorius Justinas Tertelis, improvizacijomis jį praturtino multiinstrumentalistas Saulius Petreikis. Didžiuojamės, kad šie talentingi vyrai yra mūsų bendruomenės nariai – mažųjų ąžuoliukų tėveliai.

  Dėkojame berniukų chorų vadovėms Editai Jauniškienei, Gitanai Trimirkaitei, Renatai Kuncienei, Eglei Čigriejūtei Strolienei, Editai Narmontienei, chorų koncertmeisterėms Renatai Milašiūtei-Drungilienei, Elezai Čiplienei ir Loretai Kuliešiuvieniai. Koncertas nuskambėjo sklandžiai ir su siurprizais – tėvelių daina Mamytėms, buvo ne tik šypsenų ir juoko, bet ir ašarų… tai buvo laimės ašaros.

Nuotraukos

Mokytoja metodininkė Daiva Leipuvienė