Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

Koncertas „Grokim kartu“, skirtas Tarptautinei šeimos dienai

Gegužės 13 dieną, šiltą šeštadienio popietę, Vilniaus „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos bendruomenė rinkosi Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešojoje bibliotekoje. Kelias iš anksto užsiregistravusias šeimas vyresnioji bibliotekininkė Gina Justina Raibužytė supažindino su jaukiomis Vaikų bibliotekos erdvėmis: „Obelynu“, „Aviliu“, „Pieva“, „Labirintu“, „Po skliautu“ bei pravedė įdomią edukaciją. Smagiame komandiniame žaidime dalyviai ieškojo paslėptų užduočių, atsakinėjo į klausimus, pastebėdami bibliotekos pelėdą, mojuodami laimės vorui ir šypsodamiesi stebuklingam veidrodžiui. Rupšių šeima sėkmingai laimėjo pirmą vietą ir gavo apdovanojimų ženklelius.

Vėliau visi rinkosi bibliotekos Didžiojoje salėje, kur skambėjo kamerinių ansamblių koncertas „Grokim kartu“. Gražia tradicija tapęs, jau kelis metus rengiamas šeimyninių ansamblių koncertas, skirtas Tarptautinei šeimos dienai, muzikoje sujungė seses ir brolius, mamas, tėčius, tetas ir sūnėnus. Nuotaikingą koncertą vedė mokytoja Lorijana Laurinskaitė, į programą įpynusi prasmingus žodžius apie amžinas vertybes, gamtos dovanas ir šeimą. Visus susirinkusius sveikino direktorė Liudmila Ikonikova, džiaugdamasi, kad prie „Ąžuoliukų“ prisijungė ir muzikos mokiniai iš B. Dvariono, „Lyros“, Naujosios Vilnios ir kitų muzikos mokyklų.

Dėkojame svetingai mus priėmusiam Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešosios bibliotekos kolektyvui, projekto vadovui mokytojui metodininkui Kęstučiui Kuncei ir visiems, padėjusiems sukurti šventę. Pažadame tradiciją tęsti ir groti kartu.

Nuotraukos

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Agnė Enčienė