Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

Vilniaus „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos 8 klasės mokinių koncertas

Gegužės 26 d. Vilniaus apskrities Adomo  Mickevičiaus bibliotekos didžiąją salę užliejo Vilniaus „Ąžuoliuko“ muzikos mokyklos šventinis koncertas, kurio dalyvius ir svečius nuoširdžiais ir prasmingais žodžiais pasveikino mokyklos direktorė Liudmila Ikonikova.                   

Išlaikę visus egzaminus ir netrukus savo rankose laikysiantys mokyklos baigimo pažymėjimus, į šį ypatingą koncertą „Ąžuoliuko“ bendruomenę pakvietė mokyklos absolventai ir jų mokytojai. Mokytojams, tėveliams, artimiesiems ir bičiuliams jie padovanojo įsimintiną muzikos jausmų, išgyvenimų ir nuotykių kupiną kelionę. Iškilmingame koncerte klausytojai mėgavosi fortepijonu, gitara, fleita, saksofonu atliekamais įvairaus žanro lietuvių autorių bei pasaulinio garso kompozitorių kūriniais.                                               

Viso renginio metu nepaprastai nuoširdžius, jautrius ir atsakingus jaunųjų atlikėjų pasirodymus lydėję gausūs aplodismentai dar kartą įrodė, koks magiškas yra muzikos pasaulis, padedantis svajoti, kurti, pažinti atrasti pačias gražiausias, pačias nuostabiausias vertybes ir ugdyti mąstančią, savarankišką bei kūrybingą asmenybę.

Programa

Mokytoja metodininkė Asta Grybienė 

 

Nuotraukos Agnės Enčienės, Solveigos Miliūtės-Stankevičienės, Algirdo Rakausko