Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

Aušra Šikšnelienė

 

Mieli kolegos, bendradarbiai, bičiuliai,

 

                 Šiandien turiu progą nuoširdžiai dėkoti už ilgą mūsų bendradarbiavimą.

                 Dirbome vieningai, norėjome pateisinti savo misijos svarbą – supažindinti ir įvesti mokinius į muzikos pasaulį.

                 19 metų administruodama stengiausi suderinti ir sustyguoti mokyklos darbą, taip, kaip derinami instrumentai. Tiksliai ir gerai.

                 Žinia, būna visaip. Kartais gal ir tekdavo pertempti stygą – ne visada ir visur darniai derėjome. Tačiau, atsigręždama  į praeitį matau neblogų pasiekimų, matau nuoširdžias pastangas, profesionalų išmanymą ir kūrybiškumą. Ačiū Jums, brangūs mokytojai. Juk mokytojas – tai žmogus, kuris su meile moko, padeda, perteikia žinias ir patirtį, parodo mažam žmogučiui platesnį horizontą.

                 Džiaugiuosi mūsų moraline atmosfera – sutarimu ir darna. Drįstu galvoti, kad buvome konstruktyvus, geravalių žmonių kolektyvas.

                 Gyvenimas yra gražus. Puikus gyvenimo tarpsnis – jaunystė ir mokymasis. Puikūs metai pedagogikos ir kultūros verpetuose. Tai laikas kai brandžios jėgos atiduodamos tėvynės ateičiai. Gaila, bet tas gražus gyvenimas yra valdomas laiko. Jei pats nevaldysi savo laiko, jį valdys kas nors kitas. Jis perspėja – sustok ir ramiai pasidžiauk knygomis, kurių dar neperskaitei, muzika, kurios dar nepaklausei, artimais bičiuliais, su kurias per mažai bendravai.

                  Taigi, noriu Jums palinkėti – skaitykite, semkitės įkvėpimo ir kurkite savo ir savo mokyklos ateitį.

 

Su pagarba,

Aušra Šikšnelienė