Youtube Facebook Tinklapio medis Neįgaliems

Edukacinė išvyka į Paliesiaus dvarą ir pianisto Viktoro Paukštelio koncertas

     Gegužės 19 d. „Ąžuoliuko“ talentų renginyje: tarptautinių, respublikinių konkursų laureatams ir diplomantams buvo įteikta dovana, kelionė į Paliesiaus dvarą. Ankstyvą birželio 6 d. rytą kelionei į paruoštą autobusą sugužėjo jaunieji ąžuoliukai ir jų mokytojai. Visų laukė kupina įspūdžių ir pramogų diena. Atvykus į dvarą, šeimininkai palydėjo keliautojus į Paliesiaus restorano salę, kur visiems buvo paruošti gardūs pietūs. Po to sekė įsimintina ekskursija po dvarą ir jo apylinkes.

     Išvykos kulminacija tapo išskirtinai „Ąžuoliuko“ talentams parengtas koncertas. Ypatingos auros ir akustikos salėje pianistas Viktoras Paukštelis ąžuoliukams ir jų mokytojams skambino V. A. Mocarto, R. Šumano, F. Listo, F. Šopeno kūrinius. Klausytojus sužavėjo pianisto garso subtilumas, išraiškingumas, virtuoziškumas bei nuoširdumas. Atrodė, kad atlikėjas skambina visiems ir kartu kiekvienam atskirai. Tai jaunieji klausytojai jautė ir savo gausiais aplodismentais dėkojo už įspūdingą koncertą. Viktoras Paukštelis taip pat dėkojo už puikų muzikos klausymą ir pakvietė visus bendrai nuotraukai.

     Pakeliui namo iškylautojai dar apsilankė Švenčionių Sendvario apžvalgos bokšte ir kupini kelionės įspūdžių grįžo į Vilnių.

Mokytoja metodininkė Asta Grybienė   

Nuotraukos